Рич от "Дързост и красота" каза кога свършва пандемията

Негови приятели от ЦРУ издали тайната

Рич от "Дързост и красота" каза кога свършва пандемията | StandartNews.com

Актьорът Рон Мос от култовия сериал "Дързост и красота" се включи в родния ефир за ексклузивно интервю. Екранният Рич Форестър заяви в "Преди обед", че знае кога ще дойде краят на пандемията от коронавирус. Той твърди, че негови приятели от ЦРУ са му казали истината за Ковид-19.

"Целта беше да няма президентски избори в САЩ. Всичко ще свърши на 3 ноември. Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват", каза Мос.

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва.

"Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце". Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не беше уважена. 

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма "Изненадващо пътуване". В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай