Риана храни воайорите

Най-скандалните фотоси на певицата, пуснати от самата нея в мрежата

Риана храни воайорите | StandartNews.com

Да си заснемеш домашно порно и да го пуснеш в нета, отдавна е добре трасирана пътека към славата - Памела Андерсън, Парис Хилтън и Ким Кардашиян вече показаха как се прави. Барбадоската изкусителка Риана още не е стигнала чак дотам, може би защото така или иначе е на върха на успеха и няма нужда от секстрамплина на мръсно видео. В същото време обаче мацката, която отново се събра с насилника си Крис Браун, все пак често "храни" феновете с възбуждащи фотоси, направени в собствения й дом, партита, собствени и чужди спални. Певицата качва снимките в Туитър най-често през Instagram - апликацията, която придава ретро излъчване на всяко фото.

Рири обича да се снима полу или направо гола, надупена, пушеща марихуана, както и да демонстрира всяка нова татуировка, с която изрисува пищното си тяло.
"Качвам снимки на всичко, което се случва в моя живот, независимо дали става дума за пушене на трева, посещение на стриптийз клуб, четене на Библията, излизане с най-добрия ми приятел, който е Крис. Всички искат да знаят какво става в живота ми. Наркоманка ли е? Не. Алкохоличка ли е? Не. Жертва ли е? Не... Качвам снимки как пуша трева, за да кажа истината за себе си", обясни наскоро самата певица. Шоколадовата красавица има над 3 000 000 последователи в Instagram, които нееднократно плакнат очи с хубавите й форми.

Парти до съмване

Въпросната снимка е пусната след купон, явно твърде горещ, за да може Риана да запази дрехите си. Черните жартиери са сред запазената марка на суперкрасавицата, която отмаря след партито на лъскав кожен диван. Фотосът е заснет след шоуто на Victoria's Secret през декември.

За деня на тревата

Ако не знаете кой е денят на тревата - това е 20 април. Естествено не е официализиран никога, но от момента, в който Риана решава да го отпразнува с цигара с трева, придобива статут на истински празник. Фотосът буквално скандализира притеснени родители, чиито деца често ползват Риана за модел за подражание. Но пък за ценителите на женската красота и марихуаната снимката е просто десет от десет.

В гримьорната

Онзи дълбоко женски и еротичен миг в гримьорната, който Риана запечатва, преди да излезе на концерт в Аталанта. Както е известно, не е необходимо човек да се съблича, когато си гримира лицето, но тук Рири е на ръба - най-вече за да зарадва феновете.

Ценителка на пурите

Запалването на ароматна пура в ленив следобед винаги е било от обичаните занимания на барбадоската. Рецептата "пура с кафе" е идеалният й начин за отмора и влизане във форма.

Красавица на Хелоуин

Изобщо не е задължително да се правиш на урод на Хелоуин. Риана предпочете просто да заснеме супер еротичен фотос от розовата й спалня с кафяво було.

Дупе с марихуана

Един от най-запомнящите се моменти на Рири изобщо. Преди месеци певицата предизвика тотален възторг с последната си татуировка, а и с мястото, на което е положена. Достойнствата на формите й не изостават от тези на гласа, а контрастът между тънка талия и голямо дупе е най-изпитаният начин да влудиш мъжете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай