Резил! Холивуд попиля Хари и Меган

Двойката попадна в негативна класация

Резил! Холивуд попиля Хари и Меган | StandartNews.com

Още преди да срещне принц Хари и да стане част от кралския двор Меган Маркъл се бе устремила да стигне до Холивуд. Ролята й на Рейчъл от сериала "Костюмари" я направи световноизвестна, но любовта я принуди да сложи професионалните си планове на пауза. След Мегзит последва раздвижване в тази посока, но сякаш нещата не вървят съвсем по план.

Именно затова и двойката намери място в актуалния списък на The Hollywood Reporter за най-големите губещи заедно с още 10 известни личности. Според изданието, Хари и Меган са си заслужили това отрицателно признание заради своя "хленчещ документален филм за Netflix, хленчеща биография и инертен подкаст".

The Hollywood Reporter стига и по-далеч, като в статията се казва, че Хари и Меган са избягали от живота в кралски особи, за да осребрят статуса си на знаменитости в САЩ. Но това никак не им се е получило. А цялата им слава е била просто един балон, който е било въпрос на време да се спука.

Като иглата, спукала балона, изданието посочва епизода на сериала South Park, в който двойката се осмива заради оплакванията си, че медиите прекалено много се местят в живота им, а след това сами търсят медийното внимание, за да спечелят дивиденти.

В заключение от изданието пишат, че явно Хари и Меган са избрали "цялото това пренебрежение и подигравки" на фона на близо 200 официални ангажимента годишно, ако бяха останали част от кралското семейство, пише lifestyle.bg. 

Това нареждане на доскорошната кралска двойка сред загубеняците на Холивуд идва на фона на разкритията, че благотворителната им фондация Archwell не е в никак добро финансово състояние. Докато изпълнителният й директор Джеймс Холт получава заплата с 280% повишение, даренията към фондацията са стигнали критичното дъно от 11 милиона долара през 2023 г. и сега тя е на червено.

Хари и Меган обаче се опитаха да замаскират този факт, станал достояние на всички от годишните доклади на Archwell, с умилително видео, в което разказват за добрите дела, които са сторили през отиващата си година. А през 2024 г. със сигурност ще им е още по-трудно да изпълняват каузите си, защото разклатената им репутация кара хората да предпочитат да не даряват точно на тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай