Режисиран ли беше шамарът на Уил Смит (Видео)

Филмовата академия осъди насилието

Режисиран ли беше шамарът на Уил Смит (Видео) | StandartNews.com

Истински ли беше шамарът, който Уил Смит удари на водещия на Оскарите Крис Рок по време на церемонията?

Това остава най-обсъжданият въпрос след връчването на 94-тите годишни награди на Американската филмова академия. Причина за разправата стана неуместна шега на водещия със съпругата на Смит – Джейда.

Първоначално шамарът беше сметнат за шега и част от шоуто. Но последвалите груби думи на актьора потвърдиха подозренията, че става дума за нещо сериозно.

При нормални обстоятелства Смит щеше да бъде изведен от охраната на събитието извън сградата на „Долби тиътър” в Лос Анджелис. Но шамарът дойде само минути преди обявяването на категорията за „Най-добър актьор”, за която Уил Смит получи „Оскар”.

Ето защо продуцентът на шоуто Уил Пакър беше поставен в критичната ситуация да реши за секунди какви мерки да предприеме. Той бе забелязан да казва нещо на Уил Смит малко, след като звездата се върна на мястото си в залата.

След края на церемонията на официалната си страница в Twitter от Академията написаха: „Не одобряваме насилието под каквато и да било форма. Тази вечер бяхме особено щастливи да почетем 94-та церемония за филмовите награди, връчени на професионалистите, които заслужават признание от своите почитатели по целия свят".

Ето и видео от случилото се, от което всеки може да прецени колко истински беше шамарът

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай