Вторник,

Революция в БНТ! Кои се връщат на екран

От: Редактор -
9250
Революция в БНТ! Кои се връщат на екран
A
A
A

От 21 март в централната емисия новини "По света и у нас" по БНТ ще бъде водена от нови двойки водещи. Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов са лицата, които ще ни държат информирани всяка вечер от 20:00 ч.

Даниел Чипев се завръща като водещ на централната емисия новини „По света и у нас“ заедно с Аделина Радева, като продължава да изпълнява и длъжността зам.-директор на дирекция „Новини и актуални предавания“ в обществената телевизия.

Той има над 20-годишен журналистически опит

Филипа Огнянова също се завръща в екипа на „По света и у нас“ като водеща на централната емисия новини заедно с Даниел Михайлов. В края на 2020 г. тя излезе в майчинство, за да посрещне първородния си син. Филипа Огнянова започва своя професионален път като репортер в БНТ, а след това е сценарист, редактор и водещ на предаването „Денят отблизо“

Емисиите „По света и у нас“ по БНТ 1 утвърждават обществената телевизия като лидер в новините и публицистиката с професионализъм, обективност и отговорност към зрителите, пише show.blitz.bg.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com