Ретроградният Меркурий с рунд 2

Ретроградният Меркурий с рунд 2 | StandartNews.com

До 1 юли трябва да говорим по-малко за себе си и повече да слушаме другите

Добрите страни на тазгодишния юни вече са видни. До 10 юни, включително, транзитиращите Слънце и Уран зареждат с енергия атмосферата и ни позволят да бъдем смели оптимисти. Дните около 9 юни предполагат да се гмурнем в интимните си преживявания, за да изразим желанието си за хармонично, съвместно съжителство. Успоредно с тези звездни линии, върви втората за годината "ретроградна" фаза на Меркурий (7 юни - 1 юли). Сега планетата управлява сама себе си, тъй като основната част от "обратния" й път през Зодиака ще премине по градусите на управлявания от нея Близнаци и не затваря очите ни нито за добрите възможности, нито възпрепятства желанието ни правилно да осмислим, появилите се затруднения. Меркурий се изявява донякъде "по-различно" единствено през разглежданите дни, защото му се налага да се съобразява със знака на Рак и с владетеля му, Луната. А на нас поставя задача да говорим по-малко за себе си, за преживяванията си и повече да се вслушваме в гласа на мълчанието на околните.

Астрологична прогноза за периода от 7 до 13 юни 2014 г.

ОВЕН

Повишение на заплатата

Вие ще се вълнувате от живота на другите, за плановете им и се питате как се вписвате в тях? Непринудено ще общувате с различни хора по различни теми. Отвътре ви идва да го правите, но същевременно имате сериозен мотив - търсите полезна информация, искате да разширите хоризонта на възможностите си. Правилно сте преценили, че не е необходимо да минавате и вие по трънливия път към истината. Вероятно, ще се справите много добре със задачата, която сами сте си поставили, тъй като през дните около 9 юни мнозина се поздравят с повишение на приходите или на доходите от възнаграждение/заплата. До края на седмицата ви остава да управлявате разумно придобитото и да не демонстрирате усещането си за превъзходство. Трябва ли да ви припомням, че имаме "ретрограден" Меркурий от знака на Рак (МЕРКУРИЙ ОТ ЗНАКА НА РАК) и не е най-подходящият момент да експериментирате с чувствата на околните.

ТЕЛЕЦ

Не си посипвайте главата с пепел

Очаквате да преживеете спокойно дните, а и вибрациите на планетите предразполагат да го осъществите. Започвате седмицата с важен/важни разговори, убедени, че така ще избегнете емоционално сепуко и ще предотвратите наличните сили да се разпилеят, вместо да ги насочите за справяне с предизвикателствата на работното място, в бизнеса, в учението. Разговаряйки, се съгласявате с всеки и с всичко, дори да е противоположното на предходните ви твърдения, намерения и цели. Вярно е, че Сатурн е в срещуположния знак Скорпион и ви кара да се страхувате дори от сянката на конкуренцията, но посипването на главата с пепел днес не е вярна стратегия. Доверете се на чувството си за ситуация и настоявайте на точен и ясен отговор от отсрещната страна. Дължите го на себе си, а не на някого друг.

БЛИЗНАЦИ

Нови хора, нови идеи

Нови хора, нови лица с нови идеи навлизат в живота ви. Предложенията към вас валят. Вие трябва да ги разпределяте и квалифицирате, защото не ви е необходимо да знаете всичко, а само онова, което може да промени делника ви, да го направи адекватен на вашите очаквания, които тичат далеч напред пред възможностите в материалната сфера към настоящия момент. След 9 юни ще ви е много, много трудно да се накарате да изпълнявате обичайните си, досадни, според вас, ангажименти, да сте там, където очакват околните и да правите онова, което ви разпореждат. Вероятно, заради неангажираността ви с проблемите на работното място и в бизнеса, ще чуете неприятни думи по свой адрес. Въпреки това, на 10 и на 11 юни ще пренебрегнете нечии предупреждения, защото не ви се вярва, че няма начин хем да овладеете ситуацията, хем да не се откажете да живеете така, както искате - вълнуващо интересно.

РАК

Свръхчувствителни

Ще сте склонни да развивате свръхчувствителност и сензитивност. Едната страна на вашите способности ще ви е изключително от полза в материалния свят. Вие ще се ориентирате перфектно кой е подходящ за съдружие, за съвместна дейност и кой ще се издигне в йерархията, за да го последвате първо, а после да изпреварите, използвайки го за ракета носител. Другата страна от личностните ви особености към момента, ще ви позволи да се сближите с хора, които към момента са в центъра на общественото внимание и да видите в тях изразител на вашите идеи и надежди. Дните след 10 юни ще ви предоставят възможност да съедините в едно отличната си ориентираност в актуалната обстановка с запознанство си с хората, управляващи с днешна дата процесите във вашето общество. Остава единствено да позволите на творческата си природа да се изяви, за да не отиде на вятъра целенасочената енергия, а вие да трябва отново да се съгласите или примирявате със следващите половинчати предложения.

ЛЪВ

Сериозен разговор на 10 юни

Нуждаете се да проветрите главата си. Мнозина ще го сторят като изсипят пред високопоставена или авторитетна личност всичките си идеи, за да ги заинтригуват с намеренията си. Тутакси ще предизвикате сериозен разговор на 10 юни. Докато се радвате на анонсите, че нещо от това може да се случи в обозримо бъдеще, част от вас застанат пред друга дилема: необходимо ли им е да жертват нещо в името на семейното спокойствие? Този процес се подтиква и се актуализира непрекъснато през вътрешната ви потребност от хармонията. Готови сте да пренебргнете своето спокойствие. Моля, докато търсите компромиса как да е "и агнето цяло, и вълкът сит", давайте ухо на приказките на близките си, защото е възможно те вече да са намерили тъй лелеяният изход.

ДЕВА

Отдадени на размисъл

Размишлявате за живота. Най-интересната част от тези моменти е времето, посветено на плановете за утре и за по-нататък. Тях, към момента, не мислите да споделяте с никого, поне засега. Не намирам решението за разумно, тъй като през седмицата идеите, които са годни за използване, и онези, които биха били продуктивни след време, идват при вас от страна на близките или по приятелска линия. Онези, които ви познават, добре разгадават желанията ви, преди да сте ги изрекли гласно. Още повече че по време на "ретроградната" фаза на Меркурий (РЕТРОГРАДНАТА ФАЗА) през територията на знака Рак /7 - 17 юни/ вашата същност е изцяло отдадена на желанието да контактувате със света, колкото е възможно повече и колкото е възможно по-плътно. Едно само липсва: вие още не сте си подготвили средства за адекватно посрещане на високия полет на желанията. Започнете да се запасявате с идеи от 8 юни, за да сте готови за деня на обсъжданията с главна буква, 13 юни.

ВЕЗНИ

Скок в кариерата

Звездните обстоятелства ви предизвикват да имате по-ясна жизнена позиция. Създават се условия да се присещате за миналото, а и обстоятелствата от делника днес допълват картината със събития, които непременно трябва да бъдат разбрани и оценени. Случващото се определено има връзка и ще има значение за пътя ви напред. Това е не само планетно състояние, а ваша вътрешна убеденост. Към 10 юни ясно ще осъзнаете колко много промени вече преживяхте и как не е възможно да продължите по някоя от утъпканите пътеки. На 11 юни животът ви поднася на готово отговори, с които подсъзнателно сте били наясно и към които сега много лесно и бързо ще се адаптирате. Някои ще направят голяма крачка в кариерата, след като получат очакваното повишение, други ще осъзнаят в каква посока трябва да отправят усилията си в своя бизнес, трети - ще приемат предизвикателството на обществената работа. Но никой няма да остане там, където го е заварил "ретроградният" Меркурий.

СКОРПИОН

Потърсете хармония

Установявате, донякъде с почуда, колко сте смели. Правите крачки в неизвестното и не изпитвате нито страх, нито колебания. Това е знак, че сте преработили правилно силната енергия на Юпитер от знака на Рак и в момента, в който Меркурий и Сатурн подсилиха неговите вибрации (МЕРКУРИЙ И САТУРН), ви оставаше само да констатирате, че новият подход ви е позволил да приближите целите си. Така стоят нещата в сферата на вашата обществена, професионална и служебна изява. Когато повдигате завесата на семейно-партньорските отношения, трябва да сте предпазливи. Отсрещната страна не е така схватлива или има други, свои планове, за които не сте известени. Преди да правите предложения и да задавате въпроси, първо разберете на каква вълна са. 7, 8 и 9 юни са ви предоставени за постигане на хармония и единомислие в личния живот. Защо да пропускате шанса с един разговор да приключите неприятна ситуация от близкото минало?

СТРЕЛЕЦ

Вихър от предложения

След моментите на необходимост от размисъл за притегляне на обстоятелствата и на актуалните ситуации, което ще се случи на 7 юни, от 8 до 12 юни животът ви е вихър от събития и предложения. Не е възможно да останете встрани от обществените процеси, да не се вълнувате от случващото се на работното ви място или от съдбата на вашите съседи, познати. Сърцето ви бие в синхрон с качествата на атмосферата отвън и вие сте готови да представите своята принципна позиция. От една страна, така ще останете верни на себе си, но от друга, ще привлечете вниманието на останалите и ще разширите кръга си от познанства и приятелства. Надявам се, разумно да отложите за след три седмици подписването на документи или уреждането на важни финансови въпроси, тъй като "ретроградният" Меркурий е точно срещу вашето рождено Слънце в Стрелец и изкривява представите ви за света на другите.

КОЗИРОГ

Отпуснете се

Спокойствието, което ви е обхванало, ще направи чудеса с живота ви. Не казва, че то идва "отгоре". Вие работихте много и старателно следвахте предначертанията си. Няма как да не спомена, че присъствието на планетата Юпитер в знака на Рак през последната една година също допринесе да се сработите с околните и да изградите своя ясна стратегия за взаимоотношения и съвместна работа. Сега е моментът да го разберете и отчетете. След 8 юни обстоятелствата ви предлагат да се отпуснете и да откриете привлекателната страна на живота. Не се притеснявайте, нищо съществено няма да се случи, докато отсъствате от работа, позволявайки си неколкодневен отпуск, ваканция. Пътуванията с такава цел би трябвало да са сред приоритетите ви през периода. При положение, че всичко това по различни причини остава в плановете ви, то отделете повече време за семейството, близките, приятелите ви. Сега тези отношения притежават способност да ви зареждат и разтоварват. Ще откриете, вероятно, с изненада какъв светски живот кипи наоколо.

ВОДОЛЕЙ

Не водете съдебни дела

"Ретроградният" Меркурий е на границата между знаците на Рак и Близнаци, а вие се борите с емоциите и еуфорията. Приемате всичко твърде лично. Не се доверявайте на преценката си, когато се налага да решавате финансови, парични или бюрократични въпроси. Не подхващайте съдебни дела, не очаквайте Темида да постанови вашата правда. Далеч по-разумно ще постъпите, ако се доверите другиму и оставите в ръцете на близки или на доверени лица да предвиждат този род дела. Убедена съм, че така вие ще се почувствате по-добре, а и ще можете да се съсредоточите в сферата на лично-интимните отношения, където ще сте много красноречиви с поведението си. Дните предполагат случването на приятни събития в дома, в семейството ви и появата на щастливите мигове ще има силата да измести вашето внимание от делничните задачи и битовизмите към желанието да се радвате заедно със заобикалящите.

РИБИ

Романтична история

Светът не се върти около вас, но вие сте част от него и вашата програма за периода е в синхрон с намеренията на околните. Не чувствате разминаване и не откривате сериозни проблеми във взаимоотношенията си с хората, на които държите. Не е необходимо да го признаете, достатъчно е, че такова е вашето вътрешно усещане. По поведението ви през дните около 9 юни околните ще разберат, че вие преживявате много повече, отколкото говорите. Не е изключено в дъното на това ваше душевно състояние да стои романтична история. От вас единствено зависи дали тя ще стане нечие достояние или ще прецените, че е радост единствено за сетивата ви. 10 и 11 юни са специални дни за вас. Очаква се да предприемете конкретни стъпки, да проявите инициатива и да поставите началото на един процес, който ще продължи да се развива през месеците от лятото на 2014 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай