Четвъртък,

Ретрограден Плутон ще обърка плановете

От: Азарей -
489
Ретрограден Плутон ще обърка плановете
A
A
A

Тази сутрин в 06:33 бе наблюдавано пълнолуние в зодиакалния знак Скорпион.

Майката на всички идеи - Луната, изпълва със своята отразена светлина небосклона. При фазата пълнолуние Земята застава между двете светила. В древните митологии те са представяни като любовници, брат и сестра или божества. Астролозите интерпретират Слънцето и Луната като партньори. Слънцето символизира основната ни същност, жизненост и съзнание, докато непостоянната вълна с многобройните си фази отразява емоционалните ни реакции, инстинкти, навици и подсъзнание.

Преди хиляди години жителите на всички континенти боготворяли Луната и знаели всички нейни фази. Те забелязали, че месечното ѝ движение определя модела на човешката активност. Когато разбирате Луната и нейните промени, може да избирате дати, които подсилват намеренията ви. Това е част от стъпките, чрез които вие ще живеете живота си в съответствие с ритъма на космоса.

Пълнолунието е време за озарение. Текущите събития взимат своя връх. Емоциите са горещи. Случват се важни събития. Време е за приспособяване и за използване на всички придобивки от активностите.

Месечината изгрява по залез и залязва по зазоряване на хоризонта. Луната ни дарява с успех, като всички идеи, генерирани по новолуние, започват да дават плод.

Днес в 23:01 ч Плутон ще стане ретрограден в зодиакалния знак Козирог до 6.10.2021 г. Ретроградният Плутон ще провокира подсъзнателен бунт срещу всеобщия натиск. Ще се наблюдават действия, които водят след себе си до опит за промяна на установените социални норми. Ще се наблюдават по-нетолерантни прояви. Много от хората ще изразяват свои мисли без да търсят одобрение. Днешните норми, които ограничават индивидуалната свобода, ще са катализатор на протести. Противодействието на общия натиск ще бъде най-голямата мотивация.

Тъй като пълнолунието е в знака Скорпион, то ще разкрие по-страстни и напрегнати битки. Учасниците ще проявяват сдържан, но остър език. По това време е естествено да мислите за любовта и нейния елексир. Мистичните и загадъчни места се превръщат в обект на вашите копнежи. Препоръчва се да приключите със задължения, данъци, такси и застраховки. Ще ви олекне. Изследователският ви инстинкт ще се прояви. Ще устетите лекота, ако решите да трансформирате гореспоменатите сфери на живота.

Пълнолунието ще се отрази благоприятно на зодиите Рак, Скорпион и Риби, където се намира вашето Слънце, Луна или Асцедент.       

АЗАРЕЙ, 2021


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com