Река от пари за 2 зодии! Кога идват големите печалби

Юпитер и Венера, които са символ за богатство и просперитет в астрологията, са в чудесна позиция

Река от пари за 2 зодии! Кога идват големите печалби | StandartNews.com

Март напредва, а някои зодии тепърва ще се радват на звезден шанс. Юпитер и Венера, които са символ за богатство и просперитет в астрологията, са в чудесна позиция, пише jenata.blitz.bg.

През втората половина на месеца, според експертите, именно това ще удари едно рамо на представителите на два зодиакални знака. Те ще могат да се нарекат късметлиите на зодиака, понеже реки от пари буквално ще потекат към джобовете им. Идва период на изгодни сделки и инвестиции, важно е първо да премислят нещата.

Телец

Телците ще успеят да сложат точка на дългогодишни проблеми, свързани с парите. Звездите казват, че те ще разполагат със солидна сума през втората половина на март, но източникът на парите ще е непредсказуем. Получаването му ще е еднократно, но ще е достатъчно за решаването на натрупаните проблеми и липсата на средства. Звездите съветват да подходите отговорно към разпределението на сумата.

Лъв

Март за Лъвовете е много продуктивен, но заедно с това и изключително натоварен. Буквално няма да намирате време за себе си, семейството и приятелите си, но това ще бъде наистина доста щедро възнаградено. Астролозите казват, че през втората половина на месеца представителите на тази зодия ще направят доста изгодни покупки. Става дума за големи придобивки - акции, имоти, ново превозно средство. Може да получите някакъв ценен подарък, който е много скъп, от близък за вас човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай