Разпиляха Мария Илиева! Мощната атака

Коя е причината за отношението към певицата

Разпиляха Мария Илиева! Мощната атака | StandartNews.com

Днешните така наречени наши естрадни и поп звезди, освен, че са със скромни възможности, са и много алчни за пари. Ето доказателство. 

Истината за Мария лъсна, след като не се появи на концерта по случай рождения ден на училището, където е учила. Директорът на Софийска математическа гимназия я покани в Зала 1 на НДК, но не успя да си я позволи. Поп дивата обаче можеше и безплатно да зарадва децата, ала не е в кръвта й да работи без пари.

Иначе за рекламата Илиева е винаги на линия. Тя се включи в благотворителния концерт за храма в „Изгрев“, където си направи добра реклама, че й пука за тази кауза.

Изпълнителката на „Нищо“ падна в очите на много от феновете си. През последните дни те я съсипаха заради отказа й да пее за гимназията, която е завършила.

„Какво щеше да й стане да изпее няколко песни безплатно, да зарадва децата. Не всичко е пари на този свят, самозабравила се е.“, пише бивш неин фен.

Стана ясно защо нито един мъж не се задържа около Мария Илиева. С такъв безскрупулен човек не може да се живее. Тя се има за голямата работа и затова роди първото си дете на 40 г. И двете й деца са от различни мъже, които не я изтърпяха и я зарязаха, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай