Разкриха тайната рецепта за красота на Хилда Казасян

Освен че помага за сваляне на килограми, прочиства черния дроб и дебелото черво

Разкриха тайната рецепта за красота на Хилда Казасян | StandartNews.com

Хилда Казасян дълги години води война с излишните килограми. От известно време насам обаче певицата е открила правилния подход. Тайната ѝ се крие в специален вид вода, която пие 7 дни в месеца. Резултатите от нея са зашеметяващи. Става дума за малко познатата у нас стафидена вода.

Невероятното лечебно средство, освен че помага за сваляне на килограми, прочиства черния дроб и дебелото черво. Най-хубавото е, че всеки може да си я позволи. За Хилда е истинско удоволствие да си приготвя уникалната вода, която има приятен вкус и мирис.

Тя се прави от около 400 мл вода и 150 г тъмни стафиди. Водата се кипва на котлона, без да завира. В този момент се добавят стафидите. Сместа се оставя да ври около двадесет минути. След сваляне от котлона водата се прецежда през цедка и се изпива. Задължително е да изпиете цялата течност на гладно, поне половин час преди закуска. Процедурата се повтаря в рамките на една седмица. Може и по-малко, но ефектът на пречистване и отслабване няма да е същият. Единственото задължително условие е стафидите да са тъмни. Причината е, че те са единствените естествени. Цветът на златистите е получен в резултат на химична обработка и ефектът им просто не е същият.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай