Разкриха се! Щерката на Ванко 1 празнува с Джизъса в Гърция

Ивана стана на 21 години

Разкриха се! Щерката на Ванко 1 празнува с Джизъса в Гърция | StandartNews.com

Дъщерята на Ванко 1 - Ивана и Благой Георгиев - Джизъса все повече повдигат завесата около любовта си.

Иван стана на 21 години и отпразнува събитието с пищен купон в Гърция, където е на почивка в момента. Плътно до нея, за изненада или не на мнозина, е Благо, съобщи Шоу БЛИЦ.

Потвърждения за всичко това могат да се открият в инстаграм профилите и на Ивана, и на Джизъса, макар двамата така и да не са пуснали още обща снимка.

Вместо това брюнетката качи фото от басейн на остров Тасос, украсен специално за личния й празник, в който не крие колко е щастлива.

Но не показа Джизъса. Той обаче няколко часа преди това също показа фотос в профила си, което обяснява всичко. На всичкото отгоре негова фенка му написа отдолу: "Празнувате 21-ви рожден ден, май??? мяуу".

Засега Джизъса и Ивана не са се осмелили да се пуснат в общ кадър в публичното пространство, или може би чакат да дойде точния момент. А дали таткото на красавицата - Ванко 1 е съгласен с тази връзка, тепърва ще става ясно, особено пък след като неотдавна го заплаши да не припарва до дъщеря му.

И докато чака ситуацията да се подреди в негова полза, преди месец и нещо Джизъса заяви в тв интервю, че е много влюбен в красавицата, след като преди броени седмици се разведе официално с втората си жена Поли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай