Разкриха рецептата за сватбената торта на Кейт и Уилям

Това е любимо лакомство от детството на принца

Разкриха рецептата за сватбената торта на Кейт и Уилям | StandartNews.com

Рецептата за кралската шоколадова торта с бисквити от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям вече е разкрита. Тя е любимо лакомство от детството на принца. Royal Collection Trust споделят, че тортата е не само "вкусна", но и "много лесна" за приготвяне дори не изисква печене.

Съставките включват: бисквити Rich Tea, меко несолено масло, нерафинирана пудра захар, черен шоколад и топла вода. За приготвянето на шоколадовия ганаш са необходими 125 г нарязан черен шоколад и 125 г разбита сметана. Бисквитите се чупят на малки парченца от около един сантиметър. Те се разбъркват с омекналото масло и захарта в купа, докато станат леки и пухкави, след което се добавя разтопеният шоколад. 

В допълнение към нея, Кейт и принц Уилям са сервирали на сватбения си прием традиционна плодова торта, изработена от Фиона Кернс и нейния екип. "Кейт не искаше никакво злато или блясък. Не трябваше да има никакъв цвят върху цялата торта", споделя тя. 

Резултатът е бил осеметажна традиционна плодова торта, украсена с 900 листа и флорални елементи и увенчана с фигурка от захар на двойката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай