Разкриха кой печели "Денсинг Старс"!

Само чудо можело да попречи

Разкриха кой печели "Денсинг Старс"! | StandartNews.com

Макар до финала на „Денсинг Старс“ да има още доста време, изглежда още отсега е ясно кой е с най-големи шансове за победа.

Народът си има любимка и по силата на масовото облъчване на тълпата, това дава резултати.

Тв докторката Неделя Щонова, е абсолютен фаворит на публиката и редовен лидер по зрителски гласове. Както и да я оцени журито, зрителският вот винаги я е изстрелвал до първото място за вечерта и няма причина тази тенденция да се промени занапред.

В тазгодишното издание на шоуто има доста звезди, които са меко казано тромави на паркета, но не липсват и такива, които с времето започнаха да танцуват почти като професионалисти. Сред тях изпъкват Дара, Папи Ханс, Натали Трифонова и Ивет Горанова.

На фона на всички останали обаче, една участничка изпъква и събира фенска маса, с която не може да се похвали никой от останалите и това е д-р Неделя Щонова.

Изключвайки последния излъчен до момента епизод, Щонова редовно бива критикувана от журито по всевъзможни параграфи, често пъти напълно необясними за редовия човек пред телевизора. Благодарение на зрителската любов обаче, тя винаги е в челото на финалната класация и тази ситуация се повтаря ежеседмично.

Отначало телевизията съобщаваше само оценките на журито и кой отпада от състезанието, но масираната критика в социалните мрежи принуди екипа да започне да публикува и пълното класиране на журито, зрителите и финалните резултати, образуващи се като сбор от резултатите в първите две графи.

Д-р Щонова една от малкото тазгодишни участнички, за които в мрежата не могат да се видят никакви негативни оценки. Всички са възхитени от начина, по който изглежда на 52 години, от начина, по който танцува, от поведението, интелекта и харизмата й… Дори в случаите, в които журито я критикува основателно, зрителското мнение е, че негативните оценки са продиктувани от завист от страна на съдийките, вместо от реални проблеми в изпълненията й.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Адам и Ева
преди 2 седмици

Всъщност разкриха, че бате Бойко е платил да спечели Натали Трифонова :) вече го написаха още в началото на предаването доста медии.

Откажи