Разкриха голяма тайна за Ванга! Предупреждението

С какво е свързана тя

Разкриха голяма тайна за Ванга! Предупреждението | StandartNews.com

Напълно опровергаха у нас драматични думи на Ванга, уж казани за апокалипсиса, който ще унищожи света.

Могъщи природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни случаи. Това са ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 г. Това твърдят английски сайтове.

Според тях пророчицата е предрекла, че ще има глобален конфликт през 2024 г., а изходът ще е най-важното събитие в световната история.

"Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г. Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични вещества. Суперсила ще използва биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора", споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, пишат в материал, публикуван и в британския вестник "Сън".

От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора.

"Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, които се пишат. Тя никога не е предсказвала война и край на света. Каквото сме казали, сме го сложили на сайта", казва Иван Драмов, председател на фондация "Ванга".

Според писанията в различни световни медии петричката пророчица дори била сложила като край на света 5079 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай