Разделени ли са Благо Джизъса и Златка

Медиите пак скараха влюбената двойка

Разделени ли са Благо Джизъса и Златка | StandartNews.com

Разделени ли са Благо Джизъса и Златка? Това се питат феновете на двойката след поредните слухове за предполагаем крах в отношенията им.

"Благой Георгиев не е разделен със Златка. Двамата са още по-влюбени, никога не са се карали. Това са поредните измислици", заяви техният PR Атанас Лазаров. 

Според твърденията на редица медии виновник за раздялата бил именно Благой. А след краха на връзката си с бившия футболист Златка хукнала по нощните клубове. Твърдеше се, че отношенията между двойката били толкова охладнели, че те вече дори не били приятели и в социалните мрежи.

Истината обаче се оказва съвсем различна. Райкова наистина е посетила няколко нощни клуба без Благо. Отсъствието на Георгиев си има своето обяснение - той е бил на работни срещи. В момента ексфутболистът води бизнес разговори с чуждестранни партньори. Златка и Благо са неразделни и правят всичко в тандем. Ала в последните дни Георгиев е зает с преговори и няма достатъчно свободно време за любимата си и наследника им - Благой-младши. Двойката се следва в социалните мрежи и твърденията на медиите са фантасмагории.

Райкова и Георгиев гледат с насмешка на писанията по техен адрес. Семейството често попада в жълтата хроника и не обръща внимание на клюките. Благо и ултрасексапилната Златка са още по-влюбени. През цялата си връзка, която е от няколко години, двойката никога не се е карала сериозно. Наскоро семейството се завърна от романтично пътешествие на Малдиви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай