Разбули се тайната. Новото амплоа на звезда от "Хелс Китчън"

Ето какво е нейното занимание

Разбули се тайната. Новото амплоа на звезда от "Хелс Китчън" | StandartNews.com

Безспорно Цвети беше една от най-колоритните участнички в "Хелс кичън" ще започне съвсем различна работа от готвенето. Тя ще става учителка.

Забавната врачанка, която разсмиваше често шеф Ангелов, е записала висше образование в родния си град. "Уча висше тук, във Враца. Специалност „Социална педагогика", похвали се Цвети в ефира на "На кафе" по NOVA. Тя не скри мераците си един ден да работи по професията си, тъй като много обича децата и смята, че от нея ще излезе добра учителка.

Макар все още да не е получила предложение за брак, Цвети се носи на крилете на любовта с италианец. За него тя твърди, че е много по-различен от българите, с които е излизала. "Пита ме непрекъснато как съм, имам ли нужда от нещо. Досега никой не се е държал с мен така", хвали любимия си кулинарката. Двамата се срещат в кухнята на заведение във Враца, в което Цвети работи. Оказва се, че само там спорят. "Караме се само за професионални неща и на тема готвене", смее се брюнетката. Избраникът й е родом от Тоскана, но от 5 години живее в България.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай