Разбиха мита, че мъжът обожава червено бельо

Всички сме чували какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете

Разбиха мита, че мъжът обожава червено бельо | StandartNews.com

Всички сме чували какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете. Но дали всичко е вярно?Оказа се, че не. Или поне така твърди световноизвестният сексолог Дария Вебер. Според него има три неща, които се вменяват на всички мъже що се отнася до секс желанията им.

„Да, силният пол харесва тези работи, но далеч не толкова, колкото им се вменява“, уточнява той. Именно заради това сексологът Дария Вебер реши да развенчае три от най-големите сеск мита, свързани с мъжете.

Ето кои са те:

Първо! Мъжете обичат черно и червено бельо.

Според сексолога изследванията многократно потвърждават, че цветът на бельото няма никакво значение за мъжа и не може да е масов фетиш. Няма значение дали е червено или черно, мъжете обичат прозрачно или максимално отворено бельо, най-вече липсата му.

Второ! Всички мъже са луди по обезкосмените интимни зони на жените

Това наистина е тренд от последното десетилетие, но повечето мъже предпочитат зоната на бикини да е с кокетна прическа или срамна ивица. Има и такива, които са спокойни, когато в интимната зона на жената има недокосната „естествена растителност”.

„Следователно е невъзможно да се твърди, че това е факт, който важи за всички мъже“, казва сексологът.

Трето! Мъжете обичат позата ездачка, защото е красива

Според сексолога мъжете много обичат да наблюдават процеса на проникване по време на секс, тъй като често виждат такъв сюжет в порното. Същото се отнася и за позата на ездача.

„Те обичат, когато една жена е отгоре, но не толкова за гледане, а защото в този случай жената доминира, а това също е еротична снимка от порно“, каза Вебер. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай