Рая Пеева временно би шута на Явор Бахаров

Актрисата от Младежкия театър дала нов пробен срок на гаджето си

Рая Пеева временно би шута на Явор Бахаров | StandartNews.com

Рая Пеева от Младежкия театър, която се включи в екипа на "Преди обед", е дала нов пробен срок на Явор Бахаров. Тя му поставила ултиматум - или спира с изцепките, или се разделят.  Дъщерята на рокаджията Пейо Пеев и на Красимира Демирова от "А сега накъде" на Рангел Вълчанов вече била отегчена от поредния инцидент - както се знае, делото на Явор за шофиране в нетрезво състояние в Банско се отложи за трети път. 

Актьорите са заедно от доста време насам и неведнъж са се разделяли. Колеги на Рая много пъти били чували как се кара с Явор по телефона - изключвала за околните и започвала да крещи по любимия си. 

"Карат се, бият се, но много се обичат и винаги намират път един към друг“, цитира техни приятели ние-жените. Този път обаче положението било различно. На поне три купона напоследък  Явор злепоставил Рая. Сега двамата решили да си дадат почивка и да не се виждат известно време. Пеева разчитала, че Захари Бахаров, баткото на палавия Явор, ще му изчете свирепо "конско", което да го постресне.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай