Рапъри играха футбол с ученици

Рапъри играха футбол с ученици | StandartNews.com

София. Рапърите от "Скандау" и колегата им Любен, който се вихреше в "Музикална академия", боядисаха днес оградата на 44-то СОУ "Неофит Бозвели", а след това ритаха с учениците от спортната паралелка - XI б клас. Кампанията на момчетата, изпълнители от компанията на Румънеца и Енчев "Селект мюзик медия", се нарича "Живей цветно" и ще обиколи 16 училища в страната. Тя включва концерти, мачове и дружно боядисване на школски огради из цялата страна.

 

Във физкултурния салон на 44-то СОУ в петък вечер нямало къде игла да хвърлиш - Тото и Лъчо, който са бивши футболисти, а сега дует "Скандау", Део и Любен изнесли миниконцерт. Нестандартният Любен даже се разплакал от умиление, като чул как децата знаят наизуст парчетата им и припяват, и отсякъл, че иска само пред тях да се изявява, а не пред "пияни чичаги" в клубовете. По-младите рапъри "Селект бойс", които ги подгрявали, се похвалиха че получили десетки покани за приятелства същата нощ във Фейсбук и куп похвали. Вчера малки и големи от даскалото въпреки студа се въоръжиха с четки и започнаха да оцветяват оградата в керемиденочервено и екрю. След това си спретнаха спортната среща. "Ще ни размажат, виж ги", смееше се Тото на младите надежди от училището. Към тях се присъединиха още съмишленици, но Део не успя да дойде за мача.

 

Директорката Татяна Михайлова се похвали и с градинката, която са оформили в двора - насадени са рози, липи и други цветя, а малките ще посеят и билки, да видят как растат. Там ще има пейки, на които хлапетата през пролетта да сядат в междучасията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай