Радиоводещи отпразнуваха 22 години в ефир (снимки)

Получиха своите пожелания

Радиоводещи отпразнуваха 22 години в ефир (снимки) | StandartNews.com

Традиционно мястото на рождения ден беше ексцентрично, този път любимите водещи посрещнаха приятели и слушатели във фитнеса, както подобава на най-якото сутрешно шоу. Докато тренираха за
добро настроение, Симо и Богдана получиха много подаръци, искрени поздрави и трогателни признания от свои фенове, като например това, че са записвали шоуто на касетка, за да могат да го слушат отново и отново.

Гласът на БГ Радио, Ненчо Балабанов пожела на Симо и Боги да се усмихват на слушателите още 220 години и отговори на 5 въпроса. Ненчо сподели своята тайна тренировка за усмивка – всяка сутрин той се усмихва сам на себе си в огледалото.

Бесте Сабри и Митьо Маринов поздравиха рождениците и си пожелаха и те, като Симо и Боги, дълги години в ефир.

Водещите получиха много подаръци и изненади, но очаквано вниманието се концентрира върху нежната половинка на Стартер. Всичко започна с роза от водещия на „Тази събота и неделя“, Митьо Маринов и продължи с много мил жест и роза от ергена, Виктор Стоянов, който също изненада Боги.

Психотерапевтът Милена Ташкова от „Психо-тест със Стартер“ подари на Симо въже за скачане и свирка. Водещият прие предизвикателството и успя да скочи на въже цели три пъти.

22-ят рожден ден на Стартер стана причина Георги Лозанов да влезе във фитнес за първи път в живота си. Дългогодишният приятел на сутрешното шоу на БГ Радио констатира, че фитнес залата е място за мислители, „сядаш на уреда и мислиш“.

За първи път на рождения ден на Стартер, Теди Кацарова даде интервю на планк. Двете с Боги изпълняваха сложното физическо натоварване и си говориха за Тайланд, от където Теди се завърна наскоро след дълга почивка.

Честит рожден ден на Стартер пожела и актрисата Гергана Стоянова. Тя сподели, че точно преди 22 години е изчакала да чуе Стартер по БГ Радио, за да роди прекрасната си дъщеря.

Стефан А. Щерев и Надя Иванова от „100% будни“ откриха предаването си с новината за 22-я рожден ден на Стартер, а по-късно Надя Иванова лично във фитнеса, пожела на рождениците сили за още много ефири. Здрава Каменова, Ива Екимова и спортният журналист, Александър Костадинов също поздравиха Стартер и активно се включиха с повдигане на настроението във фитнес ефира на празничното предаване.

Графа е заедно с водещите Симо и Боги от началото на сутрешния блок по БГ Радио и въпреки, че изглежда всичко е казано помежду им, успя да изненада Симо и Боги с разкритие. За първи път пред тях сподели как поддържа перфектна форма, а именно - с бокс.

Славена Вътова зарадва водещите на Стартер с вкусна торта и благодари на Симо и Боги за това, че всяка сутрин радват слушателите в ефир и нямат никакво намерение да спират.

Ваня Щерева поздрави Симо и Боги за устойчивостта в ефира и сподели, че скоро ще зарадва БГ Радио с нова песен.

Рожденият ден на Стартер – сутрешният блок на БГ Радио със Симо и Богдана се превърна в незабравим празник благодарение на Гала и екипът на предаването „На кафе“. Заедно с тях Симо и Боги духнаха свещичките на тортата и поканиха всички на празника си следващата година и така до 220-та годишнина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай