Четвъртък,

Рачков ухапа лошо Лили Иванова. Последствията

От: Редактор -
8525
Рачков ухапа лошо Лили Иванова. Последствията
A
A
A

Напоследък шоуто "Като две капки вода" е пълно със скандали, а част от тях се дължат на "смешките и закачките" на Димитър Рачков. Комикът си позволи да захапе много лошо Лили Иванова и това взриви социалните мрежи.

След изпълнението на поп фолк дивата Анелия, която трябваше да влезе в обувките на световноизвестната звезда Адел, Рачков не издържа изреди някои любопитни факти за Адел - че когато е на 19, кръщава албума си 19, същото се случва и на 21, а след това и на 30-годишна възраст.

"Добре, че Лили Иванова не го прави, че какво щяхме да правим...", обърна се с усмивка към колегата си Геро Рачков и веднага предизвика одобрително кимване от журиращия в панела Фънки.

Както е известно Димитър Ковачев от години таи не особено добри чувства към примата на родната популярна музика, като не пропуска да сбърка умишлено ударението на фамилията й, когато му се отдаде такава възможност.

Е, сега не Фънки, а Рачков закачи голямата българска певица, а реакциите в социалните мрежи по негов адрес, са унищожителни. "Къде е Лили Иванова, къде си ти, бе, смешник! Ако не е тя няма какви тъпотии да дрънкаш!!! Жалък си!", гласи само една от жлъчните реакции, пише Марица.-.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com