Събота,

Рачков стяга сватба

От: Агенция Стандарт -
3161
Рачков стяга сватба
A
A
A

Димитър Рачков скоро ще последва примера на бившата си нежна половинка Мария Игнатова, която каза „да“, въпреки приказките, че бракът е демоде. Актьорът явно се готви да направи предложение на своята Анита Димитрова, тъй като вече е финализирал работата по вилата в еленския Балкан – в известната махала Козлевци. Според снимки, разпространени от Лупа.бг Анита ще бъде пренесена на ръце през прага на истинско имение. Смята се, че цената на горския дом е над 500 000 лева, като само земята под него струва 100 бона. Тв водещият едва ли е теглил кредит – Рачков, който някога напусна Народния театър, за да се включи на пълни обороти в шоу индустрията, се труди почти денонощно от доста години насам, без да броим рекламите. 

Местните пък споделяли, че едновремешният дебютант в „Клуб НЛО“ е бил плътно до строителните бригади, за да е сигурен, че всичко ще се случва по план. Дори издейства асфалтиране на пътя, цъкали възхитено и благодарно съседите, които дори не са и мечтали за толкова влиятелен персонаж в дебрите на планината.  

Ако Анита Димитрова успее да надене брачния хомот на Рачков, тя ще се превърне в сериозна чорбаджийка – според слуховете Митко има още апартамент в Бургас, къща в Твърдица, вила край езерото на Панчарево и мезонет в София.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com