Кога се завръща Рачков

Първият сезон на шоуто му завърши с конкурс "Мис Рачков", вторият започва през септември

Кога се завръща Рачков | StandartNews.com

Вторият сезон на "Забраненото шоу на Рачков" ще стартира през септември. С грандиозен финал бе сложен краят на първия сезон - в последния епизод на предаването темата бе „Нека да е лято“, а на сцената излязоха Гала, братя Аргирови, Йордан Йовчев, Любо Ганев и северномакедонските сензации Александър и Дац, които изпяха "Корона, чао" и поднесоха специални подаръци на Рачков - „Любовен паспорт“ и авторска книга със стихове.

Пред погледа на зрителите бе избрана победителка в конкурса „Мис Рачков“. Аргирови поздравиха публиката с песента „И замириса на море“, а след това заеха мястото си в "журето" на конкурса. Олимпийският медалист Йордан Йовчев изпълни съчетание на успоредка, на която преди него доста успешно се пробва и Рачков. След няколко забавни кръга с различни предизвикателства към претендентките за титлата, короната получи Полина Петкова. В конкурса, който започна в социалните мрежи, се включиха над 1200 момичета от цялата страна, които в продължение на няколко месеца изпращаха своите снимки.

Рачков обяви, че отива на море, "когато каже Халваджиян" и "където поиска гаджето", но уточни и датите, на които сценичната версия на шоуто му ще гостува из България, като специалните гости са Фики и Михаела Маринова.      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай