Рачков призна! Голяма издънка в живота му

Разказа истината за Анита

Рачков призна! Голяма издънка в живота му | StandartNews.com

Актьорът и шоумен Димитър Рачков направи признание за голяма издънка в живота си.

Бившата  изгора на Димитър Рачков вече не крие новата си любов. Тя за пръв път показа мъжа до себе си на светско събитие в София. Доскорошната годеница на комика вече е във връзка с младия шампион по плуване Петър Маринов.

Той е родом от Южна България, но живее и тренира в Германия. Радва се на бляскава кариера и печели медал след медал от всевъзможни световни турнири и шампионати.

Връзката на двамата била съвсем прясна. 27-годишната хубавица забрави Рачков близо година след раздялата. В скорошно интервю пък той загатна,  че Анита е единствената му голяма грешка в живота и интуицията му го подвела.

Плеймейтката и актьорът сложиха край на отношенията си през пролетта на 2023 г. В продължение на три години живяха на семейни начела в къща в край езерото Панчерево. Тяхната раздяла хвърли в ступор аудиторията, след като Рачков твърдеше, че тя е сродната му душа и работят за деца. Не се разбра кой е прекратил връзката. Блондинката обаче успя да извлече само позитиви от нея.

Натрупа завиден брой последователи в социалните мрежи, както й стана рекламно лице на различни продукти. Анита завърши образованието си в УНСС и стана брокер на недвижими имоти в известна кантора, пише Хотнюз.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай