Пускат пързалката на Ариана за 8 декември

Кънкьорите ще могат да се забавляват на леда денонощно

Пускат пързалката на Ариана за 8 декември | StandartNews.com

София. Ледената пързалка на Ариана в столицата отваря врати навръх студентския празник - 8 декември. Точно в 12 часа на обяд в неделя любителите на кънките могат да се пуснат по леда. Тогава входът ще е без пари. Стопаните на най-голямата пързалка на Балканите М tel Rink са подготвили много награди и шоу програма, която ще забавлява феновете на белия спорт утре. За празничното настроение на народа ще се грижат DJ Теди Джорджо, рапърите Румънеца и Енчев и балет NEXT.

M tel Rink се простира върху 1400 кв. м и ще работи денонощно. Входът за пързалката през зимните месеци ще е 5 лева, а срещу 4 лева всеки ще може да си наеме чифт кънки. Стопаните на пързалката са купили за тази зима 400 чифта нови кънки. Всяка сутрин учениците ще могат да се пързалят безплатно - от 8 до 9,30 часа. Хлапетата, които желаят, ще могат да се възползват от безплатен инструктор.

С наближаването на коледните празници по пързалката ще се пуснат Дядо Коледа и Снежанка. През почивните дни около Рождество за малчуганите ще има много състезания, игри и награди. В петък и събота вечер пък за по-големите ще има дискотека под звездите със специално осветление върху леда. Освен да забавлява, целта на М tel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват. Зимните забавления на пързалката ще продължат до края на март 2014 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай