Pulse Fitness & Spa с ключова промяна в работата си с клиенти

Лайфстайл верига номер 1 в България дава възможността на всеки да определя сам за колко дълго да е клубен член

Pulse Fitness & Spa с ключова промяна в работата си с клиенти | StandartNews.com
  • Лайфстайл верига номер 1 в България дава възможността на всеки да определя сам за колко дълго да е клубен член

Pulse Fitness & Spa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните си членове. Всеки бъдещ клиент на спортните центрове ще може сам да избира за колко дълго да е част от клуба като най-краткосрочната опция е от 3 месеца, а най-дългосрочната – 12 месеца.

Промяната е в резултат на социологическо проучване сред клубните членове на веригата. Допитването посочва възможността на фитнес ентусиастите сами да определят продължителността на членството си като една от желаните от тях промени. Именно обратната връзка от страна на клиентите е това, което помага на всеки бизнес модел да се развива във възходяща посока. Осъзнавайки това, от Pulse Fitness & Spa взимат важното решение да уважат своите бъдещи членове и да започнат този нов подход в ежедневната си работа.

Преобладаващото мнение сред стотиците, взели участие в проучването, е че Pulse Fitness & Spa няма реален еквивалент в страната от гледна точка на спортна база, качество на оборудването и брой възможности само с една клубна карта. Неудобство обаче създава нуждата от дългосрочен ангажимент, който не всеки е склонен да поеме. Тази пречка вече няма да възпира стотиците, желаещи да спортуват и релаксират във фитнес и спа центровете.

Дългоочакваната от мнозина мярка дава шанс на всички, несигурни в своята постоянност, да станат част от Pulse Fitness & Spa като сами определят за какъв период от време да е това. Месечната такса по никакъв начин няма да бъде повлияна от дължината   на  членството и клиентът ще плаща само периода, през който е предвидил да ползва услугите.

Условията на присъединяване са изключително гъвкави и всеки клубен член може да се възползва от редица възможности. Част от тях включват:

  • Многократно замразяване на картата (в случай на пътуване, ангажименти, физическа невъзможност за посещаване или друго) за период по избор на клиента, който не се налага да бъде заплатен.
  • Опция за преотстъпване на клубната карта на второ лице.
  • Разнообразни методи на заплащане, включващи: в брой на рецепция, директен дебит, по банков път, онлайн.
  • Достъп до всички клубове на територията на град София или град Пловдив (според това от къде е закупена картата).

Без значение дали сте напреднал или начинаещ фитнес ентусиаст, това е моментът да се присъедините към Pulse Fitness & Spa при най-удобните и достъпни условия в историята на спортните клубове. Спортът е здраве, а здравето е щастие. Изберете сами срока на своята карта и си подарете щастие в Pulse Fitness & Spa!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай