Пугачова свали 20 килограма

Пугачова свали 20 килограма | StandartNews.com

Алла кара на зеленчукови супи и риба, ляга си най-късно в 23 ч

Последните снимки на примадоната на руската поп музика Алла Пугачова са впечатляващи: на 66 години тя изглежда по-слаба и по-млада от много от съвременниците си. Фенове се чудят как екссъпругата на Филип Киркоров е успяла да отслабне толкова. "Алла се опитва да се храни правилно. Толкова бързо отслабва, че не успяваме да й ушием точните дрехи. И аз не зная какво става", коментира нейният стилист Алишер пред "Комсомолская правда".

Алла е свалила поне 20 килограма и сега носи дънки 38-40-и размер. Домашната помощница на певицата - Людмила Дороднова, пък разкрива, че Алла не използва готвачи, а се доверява за храната си единствено на себе си. "Тя обича супи, особено зеленчукови. Когато е на диета, яде много риба. Предпочита я запечена във фолио. Вечер пък си накисва различни зърнени храни", разказва икономката.

Освен всичко Пугачова задължително си ляга не по-късно от 23 часа. И вече изобщо не посещава вечерни събития. Едно от последните, на които присъства, бе новото шоу на Филип Киркоров "Аз", което певецът представи миналата седмица в пет последователни вечери в Кремъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай