Психоложка каза истината! Тя ли е новото гадже на Слави?

Красавицата е учудена, че никой от медиите не й се обадил да я пита дали е вярно

Психоложка каза истината! Тя ли е новото гадже на Слави? | StandartNews.com

"Не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипват ме с въпроси от вчера приятелите, а то всъщност е преписана една статия отпреди време, в която бях гост в негово шоу. Дори годините ми вече не са 29, а съм на 33 години", заяви с усмивка психоложката на ЦСКА Лили Стефанова пред "България Днес".

Красавицата е учудена, че никой от медиите не й се обадил да я пита дали е вярно писанието, но пък информацията е навсякъде.

"Е, добре, че поне моите приятели знаят истината. И да ви кажа, от месец насам съм сгодена. Това е по-скоро новината около мен. Не искам да казвам името на любимия ми, защото не е човек от публичното пространство. А колкото до Слави Трифонов, винаги съм го уважавала и имам респект от него. Той е изключително успял и много добър мениджър на екипа си", допълни психоложката.

За миналия месец Лили Стефанова е минавала два пъти през телевизията на Дългия и може би писанията за връзка между двамата са именно от този факт.

"Гостувам в предаванията им, в отлични отношения съм с всички, но само дотам, нямам интимничене с никого", споделя русокосата хубавица.

За Лили Стефанова се заговори през 2019 г., когато първи Слави Трифонов кани нея и колежката й Кети Вандова като психоложки на националния отбор по футбол.

След разговора им в студиото тръгнаха нападки от страна на жените на футболистите, които се притесняваха, че отношенията между красавиците и мъжете им могат да излязат извън професионалните. Факт е, че договорите и на двете девойки бяха прекратени, а Лили Стефанова продължи да е психолог в ЦСКА.

33-годишната красавица е софиянка и има три висши образования - "Психология", "Гражданска и корпоративна сигурност" и "Международна сигурност". Две години преподава в СУ като хоноруван асистент за зависимостите, преди да се впусне в спорта.

За Слави Трифонов е ясно, че има афинитет към психоложките.

Голямата му любов е Маги Ангелова, която учеше психология в началото на запознанството им. Впоследствие тя стана успешен психотерапевт, а Слави дори й подари мезонета, в който двамата делиха покрив няколко години.

"За нея написах песента "Ела, ела", разделихме се, да, но сме приятели", сподели преди време Дългия.

След нея той завъртя любов и с една от беквокалистките си - Алекс Раева, но и с нея нещата не продължиха дълго.

В момента Трифонов наистина има жена до себе си, но връзката му е толкова тайнствена, че дори хора от екипа му не знаят коя е точно дамата.

"Личният ми живот не засяга никого, той затова е личен", обича да казва Дългия, който оставя на показ само отношенията си в семейството.

"Това са хората, които стоят зад мен във всеки един момент", казва Слави за голямата си рода.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай