Събота,

Първа покана за среща, скандал и сълзи в "Ергенът"

От: Агенция Стандарт -
933
Първа покана за среща, скандал и сълзи в "Ергенът"
A
A
A

На 24 февруари от 21:00 часа претендентките за сърцето на Виктор ще посрещнат първото си утро в имението. Една от тях ще получи специална покана от него за специална романтична среща. „Ергенът“ ще научи избраницата си как се кара каяк, а след това двамата ще споделят красиви мигове на разходка с яхта из бреговете на необятното Средиземно море.

Междувременно в имението останалите момичета ще се насладят на първия си плаж край басейна, но забавлението им ще бъде прекъснато от ожесточен скандал. Две от участничките – Александра и Дениз, ще си кажат тежки думи очи в очи, което ще доведе до горчиви сълзи на обида и огорчение.

Във втория епизод на предаването зрителите ще имат възможност да опознаят по-добре Виктор и да разберат какво точно търси в партньорката до себе си. Готов ли е да бъде с жена, която има различен личен приоритет, какъв темперамент трябва да притежава половинката му и бил ли е изоставян – отговорите на тези въпроси ще даде самият Виктор в четвъртък вечер от 21:00 часа по bTV.

Дамите все по-осезаемо ще продължат да се разделят на два лагера – такива, които търсят нападателно вниманието на Виктор, и такива, които очакват да го получат чрез качествата си. Люси няма да спести подробности за първата си целувка с „ергена“, с което ще предизвика противоречиви реакции и коментари от страна на останалите претендентки, а Габриела и Дениз ще сформират обединение, за да атакуват както сърцето на Виктор, така и възможността на съперничките си да се докоснат до него.

По време на вечерния коктейл Виктор ще има възможност да се усамоти с Елвира, която ще му посвети стихотворение, и с плеймейтката Благовеста, която ще му сподели за болката от това да бъде изоставена заради друга жена. Зорница пък за пореден път ще поиска внимание от Виктор, което няма да остави равнодушни останалите момичета. Как ще реагира инвеститорката, когато срещата й с „ергена“ бъде прекъсната в разгара й от Теодора, и ще остави ли възможност на Виктор да прекара време и с другите дами – зрителите ще видят утре вечер.

Вторият ден на участничките в предаването се завърши с нова „церемония на розата“, след която една от тях ще напусне предаването завинаги. Коя от дамите ще си тръгне от имението?


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички