Промяна в БТВ! Кой смени Кадиев

Нов ТВ водещ в сутрешното предаване

Промяна в БТВ! Кой смени Кадиев | StandartNews.com

Добре сложен, любител на женския пол и много талантлив актьор. Това е Петър Дочев, заместникът на Сашо Кадиев в "Преди обед". Актьорът от Младежкия театър ще води предаването от септември, научи "Марица".

Красавецът е наричан Аполон заради якото тяло. Прочу се миналата година със серия голи снимка с кака си Койна Русева. Петър, който играе в сериала "Пътят на честта" се съблече заради реклама на модна марка.

Всъщност, от две години мачото е гадже с прочутата актриса Ирмена Чичикова. Пловдивчанката е със 7 лета по-възрастна от Дочев. Самият Петър обаче винаги е казвал, че никога не е гледал на възрастта като на фактор в една връзка.

Преди време звездата разкри, че два пъти е преживявал кошмара да бъде заплашван с нож. Първия път побеснял шофьор му опрял макетен нож в гърлото. Петър карал, когато въпросния псевдо мачо го засякъл. Атлетичния чаровник му показал с ръка, че е луд. Тогава онзи му засякъл колата и го изкарал навън. Опрял му нож на гърлото, като се похвалил, че винаги прави така, ако му се заядат. Дори бил лежал на топло заради заплахи от подобен род.

Все пак Дочев успял да го успокои, като разкрил кой е и дори успял да го покани на следващото се представление в театъра. И за негово учудване въпросния бабаит дошъл, разкри за конфузната случка той точно в „Преди обед“.

Друг път Петър заедно с негов колега станали свидетели на жесток сценарий. На улицата хулиган биел жена, като размахвал нож пред лицето й. Двамата се намесили и я отървали от юмруците на изрода. Успели да извикат и ченгетата, които го закопчали, пише marica.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай