Продадоха уникални снимки от терена на „Междузвездни войни“

Фотосите са подписани лично от Харисън Форд и компания

Продадоха уникални снимки от терена на „Междузвездни войни“ | StandartNews.com

Уникални снимки от терена на „Междузвездни войни“ бяха продадени за над 4 хиляди паунда. Колекцията е на 90-годишната британка Памела Ман, която лично е заснела кадрите от площадката на култовите „Епизод V - Империята отвръща на удара“ и „Епизод VI - Завръщането на джедаите“. Нейната длъжност била да запечатва последните моменти от снимачния процес, за да се избегнат несъответствия между филмите.  

Продадените фотоси са от почивките между дублите. Една от снимките е на актьорския състав и е подписана от целия екип специално за Памела. Форд е написал, че работата с Ман била прекрасна. Покойната Кери Фишър пък е добавила, че Памела е най-приятната и забавна жена, с която някога е работила. Само този кадър е бил 2 хиляди паунда. Има и снимка на покойния Питър Мейхю, който изигра Чубака. Актьорът лично се е подписал на фотоса: „За Пам с любов от едно ууки“.

Сред снимките на Ман има и кадри от друга култова поредица. Жената е работила и на терена на „Индиана Джоунс: Похитителите на изчезналия кивот“, където се е снимала с великия режисьор Стивън Спилбърг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай