Признание за ЧРД от колегите

Признание за ЧРД от колегите | StandartNews.com

Феърплеят е водещ в политиката на "Стандарт". Винаги сме били коректни към колегите и се радваме на уважението им. Затова и водещите медии ни поднесоха своите искрени комплименти за ЧРД.

Заслужихте авторитета си

Вяра Анкова, Генерален директор на БНТ

Когато професионализмът е „Стандарт" вече 23 години, доверието и авторитетът са заслужени. Пожелавам на целия екип здраве и всеотдайност,
за да продължи да отстоява ценностите на свободната и честна журналистика.
БНТ и „Стандарт" изградиха във времето коректно партньорство с добавена стойност за обществото. Един от значимите примери е кампанията „Чудесата
на България" - доказателство, че има смисъл българските медии да застават по-често зад общи каузи.

Нека енергията ви не стихва

Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на
bTV MEDIA GROUP

От името на bTV Media Group поздравявам вашата редакция по повод 23-годишнината от създаването на един от първите вестници от новата история на България - вестник „Стандарт"! Пожелавам Ви много професионални постижения и нестихваща журналистическа енергия!

Натрупахте доверие

Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп

23 години са младост, но и зрялост, а за една медия това означава опит, доказан професионализъм, доверие. От името на целия екип на Нова Броудкастинг Груп ви пожелавам да запазите постигнатото уважение и високи журналистически стандарти и да го надградите с нови професионални постижения. Бъдете здрави, уверени и успешни и продължавайте да сте верни на себе си и читателите си в откриването и отразяването на най-актуалните теми и събития.

Страниците ви са трибуна за добрия пример

Ива Стоянова, Програмен и оперативен директор на Канал 3

В днешната криза на ценности, която за съжаление, е обхванала всички сфери на живота ни, добрите примери стават още по-скъпи. Ето защо, не мога да не отбележа факта, че в. „Стандарт" за мен е един такъв пример - за професионализъм и качество. Едновременно с това, страниците на „Стандарт" са открита трибуна за добрия пример изобщо и ви пожелавам все повече и повече хора да ги четат.
Канал 3 има удоволствието не веднъж да си партнира в различни начинания и обществено значими събития с в. „Стандарт" и това всеки път е носело добавена стойност в телевизионния ни ефир.

Задавате стандартите на модерната преса

Ивайло Крачунов, главен редактор на Агенция ПИК

Във време на чудовищна омраза и разделение в. "Стандарт" прави и невъзможното, за да поднася обективно процесите, които протичат в цялото ни общество и да го обединява! Вестник "Стандарт" задава стандартите на модерната преса, а обществените дискусии, които провежда с участието на държавните институции, доказват как една медия може да постигне реални чудеса за читателите си!

Не се чувствайте виновни за успехите си

Илиана Беновска, "Радио К2", "Беновска пита"-Канал 3

"Не парадирай с успехите си, но не се чувствай виновен, че се ги постигнал", уважаеми в."Стандарт". Напред и нагоре - в името на свободата на словото и гражданските права на българите. Бъдете верни на принципите си да давате на читателите неманипулирана, изчерпателна информация и компетентни анализи, за да могат те сами да изградят своя собствена позиция за процесите в България и света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай