Принц Джордж с фотосесия

Принц Джордж с фотосесия | StandartNews.com

Уилям и Кейт пуснаха снимките на сина им, за да го спасят от папараците

Принц Джордж, а не баща му Уилям и майка му Кейт, е истинската звезда в семейството. И това се вижда от трите коледни снимки на розовобузестия сладур, пуснати от британското кралско семейство. На кадрите 17-месечният Джордж се е разположил на стълбите в двореца Кенсингтън, където родителите му имат апартамент. Той е облечен с пуловерче, на което са изобразени гвардейците, охраняващи неговата прабаба, кралица Елизабет Втора, в Бъкингамския дворец, с червени куртки и шапки от меча кожа. Причината принц Уилям и принцеса Катрин да разпространят тези снимки е убеждението, че по този начин папараци няма да досаждат на малкия красавец. Както е известно, догодина през април принц Джордж ще си има братче или сестриче.

Алба не иска да е звезда

Джесика Алба признава, че не би имала нищо против, ако един ден й отнемат статута на звезда. "Когато живееш в Лос Анджелис, всеки иска да те моделира и да те променя. Аз не се интересувам от славата и от това да бъда звезда. Зная, че то е част от работата, но аз не се съобразявам с мнението на другите за това каква трябва да бъда. Когато станах майка на прекрасните си две дъщери, най-сетне се превърнах в човека, който винаги е трябвало да бъда", каза 33-годишната актриса пред австралийското издание на списание "ОК!".

Футболистът Благой Георгиев е предложил брак

на своята половинка Куини-Алис, твърди HotArena.net. В средата на миналия месец тръгна мълвата, че ученичката е бременна, а днес се счита, че това е причината, която е накарала футболиста да й предложи брак преди дни. Новината достигнала до ушите на бившата му Христина Витанова и тя побесняла, твърдят близки до гимнастичката. От обида тя забранила както на него, така и на родителите му, да виждат малките им наследници Йоана и Давид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай