Принц Джордж - новият талисман на английския футбол

Уилям и Кейт Мидълтън бяха на "Уембли" заедно със сина си за мача срещу Германия

Принц Джордж - новият талисман на английския футбол | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на "Уембли" заедно със сина си Джордж, за да гледат на живо мача на английския национален отбор от европейското по футбол. Англия отстрани Германия с 2:0 и това бе първата победа за отбора срещу бундестима на голямо първенство от 1966 г.

Щастливите английски запалянковци коментираха в социалните мрежи, че чаровният принц Джордж, облечен официално в същите цветове като баща си, е донесъл късмет на Англия и призоваха момчето да стане талисман на отбора.

„Нека всички мачове на Англия да бъдат в следобедните часове, за да може Джордж да присъства. Облечен с костюм, разбира се“, пише един запалянко.

Друг припомни, че през октомври 2019 г. Джордж и сестра му Шарлот гледаха на живо мач на „Астън Вила“, любимият клуб на принц Уилям. Присъствието на децата тогава също бе отчетено като „късметлийско“, защото отборът победи „Норич“.

Престолонаследникът Джордж (трети в линията за унаследяване след дядо си Чарлз и баща си Уилям) ще навърши 8 години само след три седмици. Мнозина изразиха възхищението си от облеклото на малкия принц, който бе с риза, сако и вратовръзка, идентични с тези на баща си. Кейт Мидълтън блестеше с червено сако на Zara.

В официалната ложа бяха също футболната легенда Дейвид Бекъм със сина си Ромео и певицата Ели Гулдинг, която пя на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г. Именно на нейна песен младоженците направиха първия си танц като семейна двойка. Сред официалните гости на „Уембли“ бе и Ед Шийрън със съпругата си.

Светските хроникьори припомнят, че преди две години рожденият ден на принц Джордж бе отбелязан със снимка, направена от майка му Кейт. На кадъра момчето е с фланелка на националния футболен отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай