При Яхиново: Починаха трима абитуриенти и баба на 74

При Яхиново: Починаха трима абитуриенти и баба на 74 | StandartNews.com

Трима абитуриенти и баба на 74 години загинаха при тежката катастрофа, станала в около 17:30 в дупнишкото село Яхиново, съобщи "Фокус". Те са били пешеходци. Загинал е и шофьорът на лекия автомобил "Фолксваген Голф", който по първоначална информация се е блъснал в електрически стълб и е помел хората, стоящи на тротоара. Починалите са разлепвали и раздавали рекламни брошури в центъра на селото. Все още районът е изцяло отцепен, като телата са неидентифицирани и са на местопроизшествието.

Районът на катастрофата при главната улица на село Яхиново, община Дупница, е изцяло отцепен. В момента се прави оглед от полицейски служители и не се допускат медии до мястото на събитието. По първоначални данни, автомобилът се е движел с несъобразена скорост в посока Дупница.

В колата са пътували общо трима души, като другите двама са транспортирани към болницата. Най-вероятно единият от тях ще бъде транспортиран в "Пирогов"

Картината е жестока, каза пред "Дарик" говорителят на ОД МВР-Кюстендил Катя Табачка. Причините за произшествието все още се изясняват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай