Преслава подлуди феновете и смаза конкуренцията. Прави нещо невиждано

Най-чаканата новина за феновете на поп фолка

Преслава подлуди феновете и смаза конкуренцията. Прави нещо невиждано | StandartNews.com

Фолк звездата Преслава се завърна от едномесечната си почивка в Тайланд и хвърли страшна бомба с голяма новина, от която феновете й пощуряха.

Преди няколко дни тя отпразнува своята 20-годишнина на музикалната сцена, но голямата новина дойде едва сега. А колежките й вече си скубят косите, че е успяла да ги изпревари, предаде Шоу Блиц.

Изпълнителката на "Дяволско желание" обяви, че ще има голям концерт в "Арена София" през ноември, като е поканила да се включат и добрите си приятели Константин и Софи Маринова, както и още имена.

"С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях.

Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд, както и други колеги, ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви", написа Преслава.

Феновете се надяват Преслава да покани и колегите, с които е имала дуети през годината, а именно Анелия, Галена, Джена, Борис Дали и Тони Стораро. Хора от обкръжението на фолк звездите пък издадоха, че и Галена обмисля такъв голям концерт, но не се знае дали ще го осъществи, след като първа Преслава го обяви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Рударския
преди 2 месеца

Чудо Невиждано! Щяло да има чалгарски концерт. На Преслава й симпатизирам, готина е. Ама щом няма да лети до Марс през Ноември, на кого му пука, авторке?

Откажи
Жена от квартала
преди 2 месеца

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Пиянстват, вдигат шум, интимничи и прави любов със служителките си. Жена му по цял ден на държавна работа, сина му отдавна в чужбина. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват с бизнесмена, почитател на свободната любов, както бизнесмена се определя.

Откажи