Пребитият Кирил с пневмония

Пребитият Кирил с пневмония | StandartNews.com

Пребитият Кирил Тодоров, който бе спасен от Кубрат Пулев, е с пневмония. Това съобщи неговият баща пред Нова тв и уточни, че младежът е стоял 20 минути на земята след като го извадили от дискотеката.

Синът ми нищо не си спомня от случая, не знае какво е станало. Явно тази травма ще си я носи за цял живот, каза разтревожен родителят.

"Предстои наблюдение, защото той е развил пневмония на белите дробове заради факта, че 20 минути е лежал с глътнат език. Ще се следи и за разсейване на хематома, който се е образувал след удара", добави бащата.

Медиците са сметнали, че към момента не се налага интервенция. Кирил е контактен, но състоянието му остава тежко. Има черепно-мозъчна травма и оток на мозъка. Преди животоспасяващата операция в болницата контузията на мозъка е предизвикала и дихателна недостатъчност, съобщи БНТ

"Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода", написа по-рано Кубрат Пулев по повод случая и изтъкна, че не иска да се афишира с това, че е извадил езика на пострадалия. Той изтъкна, че всеки българин би се притекъл на помощ в такъв момент.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай