Понеделник,

Правнуците на Тато–звезди в спорта.Уникални снимки

678
Правнуците на Тато–звезди в спорта.Уникални снимки
A
A
A

Снимки: "Ретро" и ПИК

Двете правнучета на Тодор Живков имат всички шансове да се превърнат в звезди на спорта. Невероятната им история разказа „Ретро“, показвайки и уникални снимки на малчуганите, които живеят в Америка и никога не да идвали у нас. Те се радват на завидни успехи в спорта и предизвикват дори интереса на щатските медии.

Наследниците на внука на Тато, който носи неговото име – Тодор Живков – младши, живеят в градчето Калабасас в щата Калифорния. По-голямата – Виктория, е шампионка в тениса на корт. Вече има повече от 10 спечелени титли от престижни турнири въпреки крехката си възраст, предава агенция ПИК. Нейното по-малко братче пък тренира катерене и също дава заявки за светло бъдеще в спорта.

Виктория с по-малкото й братче

И двете правнучета на бившия Първи са родени в Америка и са граждани на САЩ. Почти не говорели български език, но разбирали руски, защото майка им Вероника е рускиня.

Съпругата на Живковия внук заема вицепрезидентското място на популярна верига от салони за красота.

Тодор Живков - младши със съпругата му Вероника

Тодор Живков-младши е син на Владимир Живков от първата му жена Маруся, с която се развеждат скандално само няколко години след раждането на сина им. После Маруся емигрира заедно с детето си в Америка, а там внукът на Тато години наред се опитва всячески да заличи връзката си с България и комунистическия лидер. У нас е известно, че той се занимава с хазартни игри на покер и богатството си е натрупал в игралните зали. В първите години от своята кариера на покер играч Тодор не се представял с истинското си име. В хазартните среди в Америка е известен по-скоро като ТедВлад Живков.

С баща си Владимир не поддържат връзка още от детските му години. Владко Живков никога не е виждал внучетата си на живо, тъй като те не са идвали в България заедно с родителите си.

Тодор Живков-младши има и полусестра от втория брак на баща си. С нея той поддържа топли отношения. Красивата Елизабет е моден дизайнер, живее в Италия и е сгодена за италианец. С брат си и семейството му си контактуват основно в интернет.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com