Потрес: Гард на НСО дере лисици в двореца "Кричим"

Потрес: Гард на НСО дере лисици в двореца "Кричим" | StandartNews.com

Отвратителна и кръвожадно. Гард на двореца "Кричим" се похвали във Facebook, че лови лисици из царската гора. За доказателство си пусна снимка как е опрял пистолет в главата на убитото животно. А то е с окървавено гърло.

Потресаващите действия на охранителя Иван Христов разбуниха жителите на община Стамболийски, на чиято територия е царската резиденция, информира "Марица".

"Нормално ли е служител на НСО да има такива снимки? Вижда се как е застрелял невинното животинче, и то по време, когато трябва да е на служба", излива гнева си жител на Стамболийски, който е постнал на стената си кървавия кадър на гарда Иван Христов.

"За това ли плащаме за охрана? Да си правят разходки и да ловуват незаконно. Докога ще търпим тези своеволия", пита съгражданинът на Христов - Стефан Иванов. И припомня как служителят на НСО е публикувал и друг кадър - как се разхожда с лодка из езерото в парка, а коментарът към нея е „Така мога да работя и 100 години".

"Хората вече ме информираха за действията на г-н Христов. Още утре (днес - бел.ред.) сутринта "управителката на двореца Елисавета Динева и шефът на охраната ще се явят при мен, за да ми докладват какво се случва в поверения им за стопанисване имот", каза за вестник „Марица" кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

Цялата снимка можете да видите - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай