Последно предупреждение за топ водещ на БТВ!

Какво се случва с предаването

Последно предупреждение за топ водещ на БТВ! | StandartNews.com

Един от известните ни тв водещи получи сериозно предупреждение.

Вече е време да спреш с глупостите – този съвет е получил водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев. Поводът за това било състоянието му след участие в любителски футболен мач миналия вторник, пише "Vihrogon.bg".

Оттогава Йочев е схванат и с мускулна треска, което не е препоръчително за човек, който трябва да изглежда добре на екрана. Водещият сам си призна, че вече не е за махленски мачове, в които контузиите са чести.

С приближаването на 40-те Йочев усеща, че някои от тях изобщо не заздравяват толкова бързо, колкото преди 20 години. Мрънкането му по темата в понеделник сутрин обаче, не впечатли много колегите му по време на "седянката" в студиото, се казва още в изданието.

Видимо нервна, новинарката представи само един от сюжетите и се постара през цялото време да мълчи. За разлика от нея, Боби Лазаров и спортният журналист Митко Тасев се развихриха на тема храна и по-точно закуска.

Мария Цънцарова пък обяви, че тя по-скоро би закусвала понички като милиардера Илон Мъск. "Нямам нищо напротив да закусвам с Мъск", обяви водещата, като изказването ѝ прозвуча леко двусмислено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
гост
преди 2 месеца

"Vihrogon.bg" какво е това и защо е на латиница. Славянските страни пишат на кирилица. Справка Виж Русия, Българска Макединия Сърбия и т.н. Да сте видели западно европеец каквото да означава това да ползва кирилица за издание или нещо друго. Извода е Ваш редактори или както ви наричат там

Откажи