Петък,

Поредна контузия в "Игри на волята"

От: Агенция Стандарт -
Поредна контузия в "Игри на волята"
A
A
A

В изключително оспорвана и равностойна игра Милена успя да извоюва победа за Приключенците във втората за седмицата номинационна битка в „Игри на волята: България“. Плуване в бурното море, скок от 3-метров трамплин, тичане и редене на пъзел на платформа във въздуха бяха само част от изпитанията, които воините от двете племена трябваше да преминат, за да спечелят неприкосновеността си. Въпреки преднината от едва 15 секунди, която Приключенците осигуриха на капитана Милена при пъзела, тя успя да се справи с него по-бързо от Мани от Бойците и гарантира спасението на цялото племе до следващата седмица.  

Както обикновено племенният съвет при Бойците премина изключително напрегнато и отново бе изпълнен с обвинения, разпределения по лагери, остри реплики и изненадващи номинации. Макар че всички бяха на мнение, че виновен за загубата в номинационната битка е Калоян, никой не го номинира. Племето посочи отново две дами – Соня и Мани, които не бяха изненадани от развоя на номинациите.

Лежерният ден на Жълтите в Резиденцията бе нарушен от неочакван инцидент. След случайно падане край басейна, моделът Красима претърпя травма на крака. Решението на медицинския екип след прегледа бе категорична забрана за участие в утрешния сблъсък за спасение.

В епизода на „Игри на волята: България“ утре вечер битката за спасение ще бъде и битка за оцеляване във формата за един от участниците. Който заеме последното място, ще напусне най-екстремното състезание завинаги, а спасен от елиминационна битка ще бъде само един воин. Как ще приемат състезателите новината за директната елиминация? Кой ще се спаси и кои две дами ще стигнат до елиминационна битка? Ще заеме ли някой мястото на Красима в утрешната важна игра? Кой играч от нежния пол ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички