Помните ли министър Божидар Лукарски? Животът му започна отначало

Огромна промяна за бившия лидер на СДС

Помните ли министър Божидар Лукарски? Животът му започна отначало | StandartNews.com

Помните ли бившият лидер на СДС и бивш министър на икономиката от втория кабинет на Борисов Божидар Лукарски? Е, той отново е свободен мъж и даже може да се замисли за следващ брак. Оказа се, че някогашният икономически министър се е развел за трети път и се е върнал от САЩ, където живееше със съпругата си, съобщи сайта Lupa.bg пикантната новина.

През юли 2019 г. Лукарски мина под венчило с екзотичната красавица Лида Азади, която е с половин доза арабска кръв. Вероятно обаче, двамата някак са се разминали във възгледите и желанията си в живота и този брак е приключил.

Шармантната дама и бившият син лидер всъщност са били познати още от деца, но после връзката се къса. Азади от години живее в САЩ върти успешен бизнес в Санта Моника в щата Калифорния. След венчавката, икономистът замина на чужда земя, за да е плътно с любимата. 2-3 години Лукарски споделяше в социалните мрежи атрактивни снимки, с които демонстрираше щастлив семеен живот и близост с цялото общо семейство.

Колоритният политик има две дъщери от първия си брак, като голямото му момиче вече е на 13 години. Половинката му – Азади, също има пораснало момиче, за което Лукарски се грижеше като за свое дете.

Лукарски се реши да гради ново семейство година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като синият политик загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на  „Раковски” 134 и общо взето слезе от политиката.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Чекист
преди 4 месеца

Лида Азади беше на информацията в Интерпред СТЦ и спеше с момчетата от охраната по азбучен ред... Но дойдоха новите от ДЕУ и я натириха. А сега и този. ;)

Откажи