Полицайка от протеста в Орландовци с пиперливи коментари

Полицайка от протеста в Орландовци с пиперливи коментари | StandartNews.com

Полицайка се тагна в социалната мрежа Фейсбук от протеста в Орландовци. Униформената обаче не показа как пази реда в столичния квартал, а написа пиперливи коментари за размириците в ромското гето.

Вчера вечерта Анна Витанова е качила снимка, на която е позирала заедно със свой колега. И двамата са с полицейски униформи, а под фотоса пише feeling (вид настроение, което може да определяме във Фейсбук) "да ни развържат ръцете".

Снимка: Фейсбук

Приятел на чернокосата полицайка е написал под поста: „Искам да вляза, с моите кучета, за 15 минути, не повече !!!". В отговор тя му пише: „Идвай, Краси. Аз ти разрешавам :)".

Снимката бързо се разпространи в социалните мрежи. Днес вече профилът на полицайката е закрит.

Стандарт Нюз припомня, че Анна Витанова стана по-известна от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски през лятото на 2013 г. В "нощта на белия автобус" тя бе снимана от камерите на телевизиите как употребява насилие срещу протестиращи. По-късно тя заяви пред медии, че демонстранти са я удряли и показа превързана ръка. Няколко дни по-късно обаче нейният Фейсбук я издаде - на снимка от Бузлуджа се виждаше, че тя е без превръзка и видими синини и рани, за които се жалваше пред медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай