Вторник,

Полина докарала Джизъса до бяс! Писмото до Сървайвър

От: Редактор -
22099
Полина докарала Джизъса до бяс! Писмото до Сървайвър
A
A
A

Драмите с вечния плейбой Благой Георгиев - Джизъса продължават.

Оказа се, че велинградчанката Полина , която скоро имаше рожден ден, е изпратила дълго и обстоятелствено писмо до Сървайвър, в което обявява решението си на Благой Георгиев. И не, това не е пиар, защото Поли си е направила труда да премахне и татуировката си с името му, което знаем, че не е лесно.

След като научава за писмото и за решението на благоверната си да го изрита като псе от живота си, Георгиев полудява. Не е ясно дали от екипа на продукцията ще решат да покажат кадрите, за да си вдигнат рейтинга, но на зрителите със сигурност ще е повече от интересно да видят как прословутият женкар си получава заслуженото.

Самата Полина пише в писмото си, че скандалите помежду им са започнали доста преди заминаването му за Сървайвър, а на самото летище той дори не я е прегърнал, нито целунал за довиждане. Подобно грозно отношение би наранило всяка жена при все, че така нареченият ти съпруг няма да те види с месеци.

"Не, няма да пропилявам живота си, за да бъда до мъж, който не ме прави щастлива. Бракът ни приключи, желая му късмет! А моят ме очаква", категорична е Полина.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com