Поли Генова мъчи Малкоданска в кухнята

В "Черешката на тортата" синоптичката ще трябва да се съобрази с предпочитанията на певицата, която не консумира нито глутен, нито месо

Поли Генова мъчи Малкоданска в кухнята | StandartNews.com

Фото Нова

В новия епизод на "Черешката на тортата" Гери Малкоданска ще покаже красивата си чисто нова бяла кухня, в която признава, че не е готвила никога. Водещата на Прогнозата за времето на Нова за първи път ще посрещне гости в новия си дом. В желанието си да угоди на всички вкусове, тя ще заложи на интернационално меню. Тя ще трябва да се съобрази с предпочитанията на Поли Генова, която не консумира нито глутен, нито месо.

В кухнята Гери ще разчита на помощта на съпруга си Алекс, с който ще приготвят необикновено вкусно руско гаспачо от цвекло, краставица, заквасена сметана, кисело мляко и уасаби, салата от кимчи туршия, разположена върху красиво и елегантно канапе от хумус. Предястието ще бъде миди "Сен Жак" върху мус от кълцани скариди и магданоз, основното – лаврак, завит в бананово листо и специална паста с царевично брашно и кокосово масло за гарнитура. Десертът са круши с червено вино Божоле, карамфил и канела, приготвени в тенджера под налягане.

Изненадата ще бъде любопитна игра - "Познай алкохола", в която един от участниците ще смае останалите с барманските си познания по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай