Полетяха нови "ангели"

Полетяха нови "ангели" | StandartNews.com

Ангелите на Victoria's Secret са безумно красиви и секси. Това са най-добрите модели на марката, които имат честта да участват в грандиозните ревю-спектакли и да носят най-скъпите модели бельо. Благодарение на ангелските криле светът научи за модели като Тайра Банкс, Джоан Смолс, Хайди Клум, Жизел Бюндхен и прочие. След като в края на миналата година марката остана без две от своите най-ценни момичета - Карли Клос и Дутцен Круз, се наложи нов подбор. Сега 10 млади красавици се присъединяват към екипа на елитната марка за бельо.

Рускинята Катя Григориева преди е била балерина и има бакалавърска степен по маркетинг. Родената в Колорадо Тайлър Хил е на 19 и вече е лице на "Шанел". Открита е за модата на най-необичайното място - в плевнята.

Стела Максуел е британка, родена в Белгия и израснала в Нова Зеландия, където открили таланта й. Стела е участвала на много ревюта на Marc Jacobs. Португалката Сара Сампайо е романтичка, която свири на цигулка, но освен това има кафяв колан по карате и може лесно да ви ступа. Марта Хънт от Северна Каролина се е явявала на много конкурси за красота и през 2013-а става "Ангел".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай