Подготви се за Великден с Lidl

Освен за трапезата, търговската верига е помислила и за домашния уют на своите клиенти в празничните дни

Подготви се за Великден с Lidl | StandartNews.com
  • Празничната селекция на Deluxe и Favorina е налична във всички магазини на веригата в страната

Подготовката за великденските празници, от трапезата до декорацията на дома, започна в Lidl. Клиентите на веригата в цялата страна могат да открият традиционните празнични селекции от собствените марки – Favorina и Deluxe, които с палитрата от неповторими вкусове и аромати ще събудят пролетното настроение и ще им помогнат да се потопят в празника.

Любителите на сладките изкушения могат да изненадат своите близки с тематични шоколадови фигурки с марката Favorina, като изберат между традиционното яйце, великденско зайче, агне или калинка и дори шоколадова близалка. Клиентите могат да се доверят отново на марката Favorina при избора и на великденския козунак по италианска рецепта за семейната трапеза. А шоколадов вегански заек и вегански желирани бонбони са ексклузивните предложения на Lidl, които ще събудят сладостта на Великден и ще задоволят вкусовите нужди и на потребителите, които се хранят с продукти на растителна основа.

За всички, които искат да направят предстоящия празник неповторим, е селекцията висок клас продукти от серията Deluxe. За семейното събиране или за подарък при гостуване веригата е предвидила богат избор от пастети, месни, рибни и млечни гурме специалитети. Сред по-нестандартните продукти се отличават паста от люти чушки, карпачо от октопод и талиолини с трюфели. Неустоимите десерти като сочно шоколадово суфле или сладоледени бонбони ще превърнат празника в запомняща се кулинарна наслада.

Търговската верига е помислила и за домашния уют на своите клиенти в празничните дни. Пъстрата великденска декорация ще събуди пролетта във всеки дом със свежите си цветове, а декоративната кошничка в три разновидности може спокойно да заеме централно място в украсата.

С великденските предложения на Lidl потребителите могат бързо и удобно да набавят на едно място всичко необходимо за пълноценни мигове с цялото семейство - с първокласни продукти и тематична декорация да събудят домовете и сетивата си за предстоящия светъл празник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай