Почина звезда от "Джурасик свят" и "Беднякът милионер"

Иррфан Кхан не успя да се пребори с коварна болест

Почина звезда от "Джурасик свят" и "Беднякът милионер" | StandartNews.com

Почина Иррфан Кхан (53 г), който е един от най-известните съвременни актьори на Индия. Той стана известен с участието си във филмите ”Животът на Пи”, „Кутия за храна”, „Джурасик свят”, „Беднякът милионер”.

Кхан е бил приет в болницата в Мумбай с инфекция на дебелото черво. Звездата от Пику се бори с тумор в продължение на няколко месеца и се върна в Мумбай, след като се лекуваше в Лондон. Иррфан Кхан оставя съпругата си Сутапа и двама сина. Вчера говорителят му потвърди, че е бил отведен в интензивното отделение, а малко по-късно отхвърли слуховете, че Ирфан Кхан е починал. Шойоит Сиркар, който режисира Иррфан Кхан в "Пику", туитира: "Скъпи мой приятелю Иррфан. Ти се бори и се бори, и се бори. Винаги ще се гордея с теб ... ще се срещнем отново .. съболезнования на Сутапа и Бабил ... Сутапа, ти даде всичко възможно в този бой”. Снощи Кхан е бил приет в болница след влошаване на здравословното му състояние.

Докато новината за хоспитализацията на Иррфан Кхан се разпространи във вторник вечерта, говорителят на актьора пусна  изявление: "Да, вярно е, че Иррфан Кхан е приет в ICU в Кокилабен в Мумбай заради инфекция на дебелото черво".

Актьорът от Пику е диагностициран с невроендокринен тумор през март 2018 г., скоро след това отива в Лондон за лечение. Върна се в Индия през февруари 2019 г., за да заснеме Angrezi Medium и отлетя обратно в Лондон след кратък престой. Майката на Иррфан Кхан Саеда Бегум почина на 95-годишна възраст в събота сутринта в Джайпур. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай