Пълна промяна! Кали сменя името, сети се за Япония

Кали скъса с попфолка и според нея е редно артистичният й псевдоним да бъде сменен

Пълна промяна! Кали сменя името, сети се за Япония | StandartNews.com

Известната попфолк звезда Кали вече няма да е Кали, тъй като е решила да смени артистичния си псевдоним. Идеята на изпълнителката на вечния хит "4-4-2" е да се казва Манга, пише "България днес".

"Това е японски комикс. Много ме кефи как звучи", споделя певицата, чието име по паспорт е Галина.

Кали скъса с попфолка и според нея е редно артистичният й псевдоним да бъде сменен. Вече не пее в чалготеките, а се е заела с нов проект.

Първият й концерт под името "Калиграф" бе на първи април. В спектаклите си Кали изпява 12 свои песни. Те са лек римейк на чалга хитовете й. Но звучат по различен начин и са за по-обрана публика. А на сцената с нея е и бенд от 12 музиканти, сред които и бащата на покойния певец Денис Теофиков - Атешкан.

"Мина ми времето за попфолк. Всеки трябва да си знае кога му идва краят. У нас, в България, младите слушат чалга. Масово в дискотеките хората са на възрастта на големия ми син. Не може да надяна един минижуп или тясна черна рокля и да се вихря пред тази публика. А хората да ме зяпат. Правила съм го преди, ала вече го надживях. По-обрана съм. Има млади момичета, които да го правят. Лошото е, че попфолкът много се промени. Младите ми колежки правят едни и същи песни. Приличат си. Дори не мога да ги различа", споделя Кали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай