Плеймейтки си спомнят за Христо Сираков

Playmate Of The Year 2020 може да е последното издание изобщо на легендарното шоу в свeтовен план

Плеймейтки си спомнят за Христо Сираков | StandartNews.com

Големият финал на „Playmate Of The Year“ 2020  е в памет на Христо Сираков, а церемонията ще обяви края на ерата „Плеймейт“, но ще сложи ново начало за 2021-а. Спектакълът на 13 декември от 22 часа се излъчва безплатно онлайн на playstar.bg и по Neterra.TV+, а в него ще се пеят Мария Илиева, Иво Димчев, 100 кила, група “Мастило”, Анелия и още куп музикални звезди. Ковид-19 и последвалият локдаун не успяха да нарушат традицията и докато мнозина очакваха събитието да не се състои,  организаторите обявиха, че вече са планирали иновативния формат за провеждането и излъчването му, който ще е посветен на Христо Сираков.

 “Във времена на изпитания се намират нови начини да се продължи напред. Ситуацията, която пандемията провокира, е трудна за всички ни, но ние рискувахме. Това, което сме подготвили, няма да е просто церемония за избор и обявяване на победителката - очаква ви спектакъл, по-добър и пищен от новогодишна програма!”, разказва за предстоящото шоу продуцентът Борис Гълъбов.  

Финалът на знаменития формат обаче е многозначителен. Още през април Playboy Inc. спря всички изяви на живо, както и хартиените си издания в по-голямата част от света. Българският„Playmate Of The Year“ може да се окаже, че ще е последното издание изобщо на легендарното шоу в свeтовен план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай